esemény
12. madeinhungary + 5.MeeD | HATÁRTALAN DESIGN | kiállítás cseh, dán, észt, finn, lengyel, lett, litván, magyar, norvég, szlovák és svéd designerek munkáiból | Új Budapest Galéria

Határtalan design címmel öt hétig látogatható a tizenkettedik madeinhungary és az ötödik alkalommal megrendezendő MeeD – Meeting of European and Central European Designers –, a régió egyik legdinamikusabban fejlődő rendezvénysorozata, melyen 11 ország közel 100 tervezőjének alkotásait mutatjuk be. A kiállítást tartalmas szakmai programok és tárlatvezetések teszik teljessé.

Tárgyaikat, kollekcióikat önállóan fejlesztő cseh, dán, észt, finn, lengyel, lett, litván, magyar, norvég, szlovák és svéd bútortervezők, belsőépítészek, textil- és formatervezők munkáit láthatja a közönség Szigeti Szilvia textiltervező iparművész és Radnóti Tamás belsőépítész szervezésében és rendezésében. A kiállításon külön egységként szerepel a magyar textil-designerek projektje, a Texhibition, valamint a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem és a Nyugat Magyarországi Egyetem hallgatóinak munkái.

A kiállítást megnyitja:
BEATA JACZEWSKA
a Nemzetközi Visegrádi Alap igazgatója

Fellép:
Góbi Rita Társulat

A kiállítás a Budapesti Tavaszi Fesztivál rendezvénye.
A rendezvénysorozat a International Visegrad Fund és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

Jótanács

Ha egy névre vagy címre kattint az artRoll oldalakon, akkor az ikOn kilistázza, hogy az adott személy vagy esemény hol fordul elő az ikOn oldalain.

ISBN K�nyv+Gal�ria