esemény
Nagy Katica színművész exkluzív tárlatvezetése a Női fókusz című kiállításon | Eve Arnold, Inge Morath, Nanna Heitmann, Susan Meiselas, Marilyn Silverstone | Műcsarnok

megnyitó | 2024. április 18. 18:00

web | https://mucsarnok.hu/program/p...

cím | Műcsarnok

Térkép

Nagy Katica színművész exkluzív tárlatvezetése a 2024-ben nyolcadik alkalommal megrendezett Budapest FotóFesztivál Műcsarnoki nyitókiállításán.

A Fesztivál a Magnum ügynökséggel folytatott együttműködésének köszönhetően 2024-ben a női fotográfusokat ünnepli. A „Női fókusz” című kiállítás öt fotográfusnő, Eve Arnold, Inge Morath, Nanna Heitmann, Susan Meiselas és Marilyn Silverstone munkáiból válogat.

Az 1947-ben létrehozott Magnum Ügynökség már nagyon korán lehetővé tette, hogy női fotóriporterek csatlakozzanak az alapító fotográfusokhoz, így Eve Arnold és Inge Morath már az 1950-es évek elején csatlakoztak. A különleges szelekcióban, amely a háború utáni időszaktól napjainkig készült felvételekből áll, az úgynevezett humanista fotográfia mellett az ikonikussá vált magazinfotókat, sztárportrékat is felvonultatja.

A tárlatról bővebben: https://mucsarnok.hu/noi_fokusz 
jegyár: 3500 Ft
Biztosítsa helyét helyszíni vagy online jegyelővétellel!

Szakmai jegy (3000 Ft) a helyszínen kapható.

A kiállítás a kísérőprogramok ideje alatt csak programjeggyel látogatható.
Az exkluzív programokra, így a jelen programra sem érvényes a Műcsarnok éves belépőkártya.
Az éves belépőkártyával rendelkezőknek helyszíni elővételes vagy normál jegyvásárlás esetén 30% kedvezményt biztosítunk.

Jótanács

Ne elégedjen meg az artKomm levelek olvasásával!
Az ikOn weboldalán kilistázhatja a mai/holnapi/holnaputáni eseményeket!