Hatszemszög – Tudomány, művészet, gazdaság | Ízhálók. A hálózatok és a gasztronómia kapcsolata | Barabási Albert-László, Merkl Márta, Hlatky-Schlichter Hubert
kurátor | Mécs Anna
megnyitó | 2021. junius 10. 18:00
web | https://www.ludwigmuseum.hu/pr...
a kiállítás bezárása | 2021. junius 10.
Három nézőpont, három világkép. A Ludwig Múzeum és a KÜRT Akadémia közös programsorozata.
II. ALKALOM: ÍZHÁLÓK – A HÁLÓZATOK ÉS A GASZTRONÓMIA KAPCSOLATA
Vajon hol a határ az élménygasztronómia és a food design között? Hogyan békíthetők ki a fenntarthatósági, az egészségügyi, a gasztronómiai és a gazdasági megfontolások egymással, ha étkezésről van szó? És miként hatnak egymásra kultúrák, emberek, vendéglátóhelyek a gasztronómia területén?
Barabási Albert-László hálózatkutató, Merkl Márta művészettörténész és Hlatky-Schlichter Hubert gasztrovállalkozó világítják meg az elsőre egyszerűnek tűnő kérdést: mit jelent az, hogy jót enni? Kapcsolódó kiállítás: Rejtett Mintázatok. A hálózati gondolkodás nyelve.
A beszélgetés Zoom Webinar platformon zajlik. Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Ne elégedjen meg az artKomm levelek olvasásával! Az ikOn weboldalán sokkal több információt talál az eseményekről.